Apple Apple MD825ZM/A video kabel adapter VGA (D-Sub) Wit
Apple MD825ZM/A video kabel adapter VGA (D-Sub) Wit 57,-

Apple MD825ZM/A video kabel adapter VGA (D-Sub) Wit

€57,- €57,00
Op voorraad
EAN: 4547597815595
SKU: MD825ZM/A
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)
Informatie
Apple MD825ZM/A. Aansluiting 2: VGA (D-Sub), Contact geleider materiaal: Goud, Kleur van het product: Wit. Aansluiting(en): Lightning. Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

De Lightning-naar-VGA-adapter is geschikt voor je iPad met Retina-display, iPad mini, iPhone 5 en iPod touch (vijfde generatie) met een Lightning-connector. Met de Lightning-naar-VGA-adapter kun je bijvoorbeeld apps, presentaties, websites of diavoorstellingen op het scherm van je apparaat synchroon op je VGA-televisie, -beeldscherm, -projector of een ander geschikt scherm weergeven in maximaal 1080p HD.

Daarnaast is deze adapter ook geschikt voor video-uitvoer, zodat je films, tv-programma's of bijvoorbeeld zelf opgenomen videomateriaal in maximaal 1080p HD op een groot scherm kunt bekijken. Daarvoor hoef je alleen de Lightning-naar-VGA-adapter aan te sluiten op de Lightning-ingang van je apparaat en via een afzonderlijk verkrijgbare VGA-kabel op de VGA-ingang van je tv of projector.

Systeemvereisten
Voor aansluiting op een tv of projector is een VGA-kabel vereist (afzonderlijk verkrijgbaar). Audio-uitvoer wordt niet ondersteund.

Specificaties

Kenmerken

Contact geleider materiaal
Goud
Aansluiting 2
VGA (D-Sub)
Kleur van het product
Wit
Geslacht connector
Mannelijk/Vrouwelijk

Overige specificaties

Aansluiting(en)
Lightning

Verpakking

Aantal per verpakking
1 stuk(s)