Apple Apple MD825ZM/A VGA (D-Sub) Wit video kabel adapter
Apple MD825ZM/A VGA (D-Sub) Wit video kabel adapter 58,-

Apple MD825ZM/A VGA (D-Sub) Wit video kabel adapter

€58,- €58,00
Op voorraad
EAN: 4547597815595
SKU: MD825ZM/A
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)
Informatie
Apple MD825ZM/A. Aansluiting 2: VGA (D-Sub), Sexe: Mannelijk/Vrouwelijk, Contact geleider materiaal: Goud. Aansluiting(en): Lightning

De Lightning-naar-VGA-adapter is geschikt voor je iPad met Retina-display, iPad mini, iPhone 5 en iPod touch (vijfde generatie) met een Lightning-connector. Met de Lightning-naar-VGA-adapter kun je bijvoorbeeld apps, presentaties, websites of diavoorstellingen op het scherm van je apparaat synchroon op je VGA-televisie, -beeldscherm, -projector of een ander geschikt scherm weergeven in maximaal 1080p HD.

Daarnaast is deze adapter ook geschikt voor video-uitvoer, zodat je films, tv-programma's of bijvoorbeeld zelf opgenomen videomateriaal in maximaal 1080p HD op een groot scherm kunt bekijken. Daarvoor hoef je alleen de Lightning-naar-VGA-adapter aan te sluiten op de Lightning-ingang van je apparaat en via een afzonderlijk verkrijgbare VGA-kabel op de VGA-ingang van je tv of projector.

Systeemvereisten
Voor aansluiting op een tv of projector is een VGA-kabel vereist (afzonderlijk verkrijgbaar). Audio-uitvoer wordt niet ondersteund.

Specificaties

Kenmerken

Aansluiting 2
VGA (D-Sub)
Sexe
Mannelijk/Vrouwelijk
Contact geleider materiaal
Goud
Kleur van het product
Wit

Overige specificaties

Aansluiting(en)
Lightning

Inhoud van de verpakking

Aantal per verpakking
1