Apple Apple iPhone Lightning Dock - Spacegrijs
Apple iPhone Lightning Dock - Spacegrijs 58,-

Apple iPhone Lightning Dock - Spacegrijs

€58,- €58,00
Nu 3 artikelen nog op voorraad
EAN: 0888462599351
SKU: ML8H2ZM/A
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)
Informatie
Apple iPhone Lightning Dock - Spacegrijs. Standaard apparaat type: MP3-speler/smartphone, Merkcompatibiliteit: Apple, Compatibiliteit: iPhone 5 iPhone 5c iPhone 5s iPhone 6 iPhone 6 Plus iPhone 6s iPhone 6s Plus iPod touch 5th Gen.... Kleur van het product: Grijs, Metallic. Dockingconnector soort: Apple Lightning, Audio-uitgang: 3,5 mm

Het iPhone Lightning Dock is verkrijgbaar in vier metallic uitvoeringen, dus er past er altijd een bij jouw iPhone 6s. Je kunt kiezen uit zilver, spacegrijs, goud en roségoud.
Je kunt er elke iPhone met een Lightning-connector mee opladen en synchroniseren. Je iPhone staat daarbij rechtop in het dock, dus het is ideaal voor op je bureau of tafel. Ook als je iPhone in een Apple hoesje zit, kun je ’m gewoon in het dock zetten. En je kunt je iPhone ontgrendelen of Touch ID gebruiken zonder hem uit het dock te halen.

Hier volgen een paar manieren waarop je het iPhone Lightning Dock kunt gebruiken:
Sluit het dock aan op je computer met de USB-kabel die met je iPhone is meegeleverd om je iPhone te synchroniseren en de batterij op te laden.

Sluit het dock aan op het lichtnet met de Apple USB-lichtnetadapter die met je iPhone is meegeleverd om de batterij op te laden.

Zet je iPhone in het dock en zet ’m tijdens het bellen op de speaker.

Sluit je koptelefoon aan op het dock, zodat je tijdens het opladen en synchroniseren naar je muziek kunt luisteren.

Sluit het dock aan op luidsprekers met een eigen stroomvoorziening of een stereo-installatie met een 3,5-mm kabel (afzonderlijk verkrijgbaar) om de muziek of podcasts op je iPhone weer te geven.

Specificaties

Prestatie

Standaard apparaat type
MP3-speler/smartphone
Merkcompatibiliteit
Apple
Compatibiliteit
iPhone 5 iPhone 5c iPhone 5s iPhone 6 iPhone 6 Plus iPhone 6s iPhone 6s Plus iPod touch 5th Gen 16GB/32GB/64GB iPod touch 6th Gen

Design

Kleur van het product
Grijs, Metallic

Poorten & interfaces

Dockingconnector soort
Apple Lightning
Bluetooth
Audio-uitgang
3,5 mm
HDMI