Apple Apple MagSafe 2 60W netvoeding & inverter Binnen Wit
Apple MagSafe 2 60W netvoeding & inverter Binnen Wit 87,-

Apple MagSafe 2 60W netvoeding & inverter Binnen Wit

€87,- €87,00
Nu 3 artikelen nog op voorraad
EAN: 0885909575763
SKU: MD565Z/A
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)
Informatie
Apple MagSafe 2 60W. Bedoeld voor: Notebook, Soort voeding: Binnen, Ingangsspanning: 100-240 V. Inbegrepen soorten voedingsstekkers: EU

Een extra adapter voor thuis of op het werk komt altijd van pas. De Apple MagSafe 2-lichtnetadapter van 60 W is speciaal gemaakt voor je MacBook Pro met 13-inch Retina-display. De adapter wordt magnetisch op zijn plaats gehouden. Dus mocht er iemand over het snoer struikelen, dan blijft je notebook gewoon op zijn plaats staan.

De MagSafe 2-lichtnetadapter van 60 W is voorzien van een magnetische gelijkstroomstekker. Dus als iemand per ongeluk over het snoer struikelt, schiet het meteen los en blijft je MacBook Pro gewoon op zijn plaats staan. De stekker helpt ook voorkomen dat het snoer na verloop van tijd slijt of rafelt. Daarnaast trekt de magnetische gelijkstroomaansluiting de stekker naar de juiste plaats, zodat er snel een goede verbinding tot stand komt.

Als de stekker eenmaal stevig vastzit, licht het led-lampje aan de kop van de gelijkstroomstekker op; oranje licht duidt erop dat de notebook wordt opgeladen en een groen licht duidt op een volledige lading. Bij de adapter wordt een netsnoer meegeleverd zodat het stopcontact niet heel dichtbij hoeft te zitten. De wisselstroomstekker (ook meegeleverd) is handig voor op reis.

Dankzij de handige vormgeving van de adapter kun je de gelijkstroomkabel er netjes omheen wikkelen. Dat maakt 'm de ideale reisgenoot.

Geschikt voor MacBook Pro met 13-inch Retina-display.

Specificaties

Kenmerken

Bedoeld voor
Notebook
Soort voeding
Binnen
Ingangsspanning
100-240 V
Frequentie
50/60 Hz
Uitgangsvermogen
60 W
Kleur van het product
Wit
LED-indicatoren
Ja
Compatibiliteit
MacBook Pro 13" Retina

Inhoud van de verpakking

Inbegrepen soorten voedingsstekkers
EU