Dell DELL 452-BBQS notebook dock & poortreplicator Zwart
DELL 452-BBQS notebook dock & poortreplicator Zwart 180,-

DELL 452-BBQS notebook dock & poortreplicator Zwart

€180,- €180,00
Niet op voorraad
EAN: 5397063815210
SKU: 452-BBQS
  • 1 tot 3 werkdagen.
  • Klantenservice van 09:00 to 17:00
Informatie
DELL 452-BBQS. Connectiviteitstechnologie: Docking, USB-connectortype: USB Type-A. Maximumvermogen grafische kaart ondersteund: 460 W. Compatibiliteit: Alienware 13, 13 R3, 15 R3, Alpha R2, 17 R2. Type stroombron: AC. Kleur van het product: Zwart

Gamen zonder concessies.
Gamers worden al jaren gedwongen concessies te maken. Gamers konden een notebook kiezen voor meer mobiliteit, maar zo de prestaties en visuele ervaring die alleen een gamingdesktop kan bieden, mislopen. Aan de andere kant konden gamers thuis genieten van een intense game-ervaring, maar vastgeketend zitten aan het bureau. Wij hebben nu eindelijk de middelen om geweldig presterende gamebeelden van desktopklasse aan te bieden, zelfs op onze meest mobiele laptop.

Met de nieuwe Alienware Graphics Amplifier kunt u uw Alienware 13 laptop thuis verbeteren door deze te transformeren tot een uitbreidbare, volledige gamestation van desktopklasse. Gamers hebben nog nooit deze mate van flexibiliteit en kracht gehad. De keuze is aan u.

Laat ware kracht u transformeren.
Interesse ontmoet de middelen: breng uw game-ervaring thuis tot leven met de Alienware Graphics Amplifier. Sluit de Alienware 13 simpelweg aan en geniet van een volledige desktopervaring met een overweldigende visuele ervaring en hogere prestaties. De Alienware 13 kan maximaal drie beeldschermen van energie voorzien, waaronder de eigen LCD. Als u deze aansluit op de grafische versterker, kunt u zo veel aanvullende schermen van energie voorzien als grafische kaart van de grafische versterker kan ondersteunen. De prestaties van de Alienware Graphics Amplifier worden gebruikt op het scherm waarop de game of de 3D-applicatie wordt weergegeven.

Verbeterde actie: de grafische versterker verbetert elke game-ervaring met support voor grafische kaarten van volledige lengte en dubbele breedte die tot 375W nodig hebben en zorgen voor nog meer connectiviteit voor uw installatie met een ingebouwde USB 3.0-hub met 4 poorten en voeding.

Beheer uw omgeving.
Met volle kracht: de grafische versterker heeft 460 Watt interne voeding waarmee u vol vertrouwen de geavanceerde grafische kaarten kunt gebruiken. Ontworpen met een enkele kabel die exclusief kan worden gekoppeld aan de Alienware 13.

Samen ontwikkelen: de Alienware Graphics Amplifier is ontworpen met het oog op de toekomst. Terwijl u meer bereikt in games en de technologie zich verder ontwikkelt, kunt u uw grafische kaarten eenvoudig bijwerken met een toegankelijke ontwerp met support voor dubbelbrede, PCI-Express x16 grafische kaarten van volledige lengte. Ga altijd voor het nieuwste van het nieuwste.

Verwen uw zintuigen: de Alienware Graphics Amplifier heeft een logo bestaand uit een alienhoofd dat oplicht en biedt support voor alle AlienFX-mogelijkheden, zodat u de volledige controle hebt over uw ervaringen thuis. Stel triggers in, laat lichten van de ene kleur in de andere overgaan, en laat het systeem oplichten en knipperen afgestemd op de game. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de mogelijkheid om uw verlichtingsthema aan te passen in het Alienware Command Center.

Uw Alienware Graphics Amplifier wordt geleverd met Alienware Basic Support.
De Alienware Graphics Amplifier wordt standaard geleverd met 1 jaar retourneren voor reparatie van schade die niet het gevolg is van ongelukken, of die valt onder het beleid met betrekking tot onjuiste werking na levering. Alle problemen met betrekking tot onjuiste werking na levering vallen onder de standaard beperkte hardwaregarantie van Dell.

Denk aan deze extra services bij het afrekenen:

Verbeterde Alienware-support
Inclusief In-Home Service after Remote Diagnosis, plus Premium Phone Support, waarmee u 24/7 toegang hebt tot gespecialiseerde, ervaren Alienware-technici voor support bij hardware- en softwareproblemen, waaronder in-gamereparaties en probleemoplossing.

1-4 jaar Accidental Damage Service
Laat ons uw systeem repareren of vervangen in het geval van een ongeluk. De Accidental Damage service dekt spanningspieken en een gebroken beeldscherm, gemorste vloeistoffen en onvoorzien vallen.

Specificaties

Poorten & interfaces

Connectiviteitstechnologie
Docking
Aantal poorten USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type A
4
USB-connectortype
USB Type-A
PCI Express x16 slots
1
Microfoon, line-in ingang

Grafisch

Maximumvermogen grafische kaart ondersteund
460 W

Netwerk

Ethernet LAN

Opslagmedia

Geïntegreerde geheugenkaartlezer

Prestatie

Compatibiliteit
Alienware 13, 13 R3, 15 R3, Alpha R2, 17 R2
Lichteffecten

Energie

Type stroombron
AC

Design

Kleur van het product
Zwart

Gewicht en omvang

Breedte
185,5 mm
Diepte
173,5 mm
Hoogte
409,6 mm
Gewicht
3,5 kg

Inhoud van de verpakking

Aantal per verpakking
1 stuk(s)