Dell DELL 470-13628 Apple mini-DisplayPort M 24-pin DVI FM Zwart kabeladapter/verloopstukje
DELL 470-13628 Apple mini-DisplayPort M 24-pin DVI FM Zwart kabeladapter/verloopstukje 29,-

DELL 470-13628 Apple mini-DisplayPort M 24-pin DVI FM Zwart kabeladapter/verloopstukje

€29,- €29,00
Op voorraad
EAN: 5397063212927
SKU: 470-13628
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld? Morgen geleverd!
  • Klantenservice van 09:00 to 17:00
Informatie
DELL 470-13628. Aansluiting 1: Apple mini-DisplayPort M, Aansluiting 2: 24-pin DVI FM. Lengte snoer: 0,2 m, Kleur van het product: Zwart

Adapter vormt Mini DisplayPort om tot DVI
Met de Dell Mini DisplayPort-naar-DVI (Single Link) adapter kunt u video's en films bekijken vanaf elke desktop of laptop met een Mini DisplayPort-videouitgang op een groot aantal verschillende DVI-D-compatibele beeldschermen. Deze veelzijdige adapter voldoet aan de DisplayPort-specificaties versie 1.1a en ondersteunt een video-resolutie van tot 1.920 x 1.200 pixels en staat garant voor een hoogwaardige kijkervaring op elk beeldscherm, van monitor tot projector.

Weergave van mobiele inhoud op het grote scherm
Met deze adapter kunt u video-inhoud van uw desktop of laptop weergeven op elke monitor, projector of HD-tv met een DVI-D-ingang. Op elk apparaat dat is uitgerust met een Mini DisplayPort-uitgang, zorgt deze compacte adapter voor probleemloze conversie. Geniet van films op een home-projector, dupliceer uw desktop voor een uitgebreid werkstation of toon presentaties op school of werk.

Geniet van kristalheldere video
De Dell Mini DisplayPort-naar-DVI (Single Link) adapter ondersteunt een resolutie van tot 1.920 x 1.200 pixels voor heldere, rijke beelden.

Compact dus zeer draagbaar
Deze plug-and-play-adapter is niet groter dan 8 x 2 x 1 inch (L x B x H) en klein genoeg om bij de te hand houden voor onverwachte presentaties voor klanten of een film 's avonds met vrienden. De adapter is aan een kant voorzien van een 20-pins Mini DisplayPort-aansluiting en aan de andere kant van een 24-pins digitale DVI-aansluiting, een standaard die geschikt is voor een groot aantal DVI-D-compatibele beeldschermen, projectoren en HDTV's.

Compatibel met DisplayPort voor optimale beeldkwaliteit
De adapter is compatibel met DisplayPort-specificatie versie 1.1a, wat garant staat voor echte DisplayPort-kwaliteit als video-inhoud wordt aangepast en bekeken. DisplayPort-specificatie 1.1a heeft als voordeel dat de afstand tussen bron en beeldscherm groter kan zijn zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.

Garantie-informatie
Koop met vertrouwen en vertrouw op de bescherming van een beperkte hardwaregarantie van 3 jaar van Dell en Advanced Exchange Service van 3 jaar voor uw Mini DisplayPort-naar-DVI (Single Link) adapter.

Wat is inbegrepen?
Dell Mini DisplayPort-naar-DVI (Single Link) adapter.

Specificaties

Poorten & interfaces

Aansluiting 1
Apple mini-DisplayPort M
Aansluiting 2
24-pin DVI FM
Sexe
Mannelijk/Vrouwelijk

Design

Kleur van het product
Zwart
Lengte snoer
0,2 m

Prestatie

Plug and play

Inhoud van de verpakking

Aantal
1