Dell DELL 470-13628 kabeladapter/verloopstukje Mini DisplayPort DVI-D Zwart
DELL 470-13628 kabeladapter/verloopstukje Mini DisplayPort DVI-D Zwart 20,-

DELL 470-13628 kabeladapter/verloopstukje Mini DisplayPort DVI-D Zwart

€20,- €20,00
Nu 3 artikelen nog op voorraad
EAN: 5397063212927
SKU: 470-13628
  • Op werkdagen voor 22 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)
Informatie
DELL 470-13628. Aansluiting 1: Mini DisplayPort, Aansluiting 2: DVI-D, Geslacht connector: Mannelijk/Vrouwelijk. Kleur van het product: Zwart

Adapter vormt Mini DisplayPort om tot DVI
Met de Dell Mini DisplayPort-naar-DVI (Single Link) adapter kunt u video's en films bekijken vanaf elke desktop of laptop met een Mini DisplayPort-videouitgang op een groot aantal verschillende DVI-D-compatibele beeldschermen. Deze veelzijdige adapter voldoet aan de DisplayPort-specificaties versie 1.1a en ondersteunt een video-resolutie van tot 1.920 x 1.200 pixels en staat garant voor een hoogwaardige kijkervaring op elk beeldscherm, van monitor tot projector.

Weergave van mobiele inhoud op het grote scherm
Met deze adapter kunt u video-inhoud van uw desktop of laptop weergeven op elke monitor, projector of HD-tv met een DVI-D-ingang. Op elk apparaat dat is uitgerust met een Mini DisplayPort-uitgang, zorgt deze compacte adapter voor probleemloze conversie. Geniet van films op een home-projector, dupliceer uw desktop voor een uitgebreid werkstation of toon presentaties op school of werk.

Geniet van kristalheldere video
De Dell Mini DisplayPort-naar-DVI (Single Link) adapter ondersteunt een resolutie van tot 1.920 x 1.200 pixels voor heldere, rijke beelden.

Compact dus zeer draagbaar
Deze plug-and-play-adapter is niet groter dan 8 x 2 x 1 inch (L x B x H) en klein genoeg om bij de te hand houden voor onverwachte presentaties voor klanten of een film 's avonds met vrienden. De adapter is aan een kant voorzien van een 20-pins Mini DisplayPort-aansluiting en aan de andere kant van een 24-pins digitale DVI-aansluiting, een standaard die geschikt is voor een groot aantal DVI-D-compatibele beeldschermen, projectoren en HDTV's.

Compatibel met DisplayPort voor optimale beeldkwaliteit
De adapter is compatibel met DisplayPort-specificatie versie 1.1a, wat garant staat voor echte DisplayPort-kwaliteit als video-inhoud wordt aangepast en bekeken. DisplayPort-specificatie 1.1a heeft als voordeel dat de afstand tussen bron en beeldscherm groter kan zijn zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.

Garantie-informatie
Koop met vertrouwen en vertrouw op de bescherming van een beperkte hardwaregarantie van 3 jaar van Dell en Advanced Exchange Service van 3 jaar voor uw Mini DisplayPort-naar-DVI (Single Link) adapter.

Wat is inbegrepen?
Dell Mini DisplayPort-naar-DVI (Single Link) adapter.

Specificaties

Poorten & interfaces

Aansluiting 1
Mini DisplayPort
Aansluiting 2
DVI-D
Geslacht connector
Mannelijk/Vrouwelijk

Prestatie

Kleur van het product
Zwart
Plug and play

Inhoud van de verpakking

Aantal per verpakking
1 stuk(s)